Новини

Полімерні Інновації: ALLCOMP на FAKUMA 2023

Ми раді повідомити, що компанія ALLCOMP взяла участь у виставці FAKUMA 2023, яка відбулася з 17.10.2023 по 21.10.2023 в Німеччині у м. Фрідріхсгафен. Ця подія стала платформою для представлення наших найсучасніших розробок та інновацій у світі полімерних матеріалів.

 

На виставці FAKUMA 2023 ALLCOMP представила свій асортимент інноваційних полімерних матеріалів, включаючи склонаповнені поліамід та поліпропілен, ТПЕ компаунди (термопластичні еластомери) , білі суперконцентрати та крейдяні добавки на основі поліпропілену та поліетилену.

Виставка дозволила нам наочно продемонструвати переваги наших продуктів, зокрема підчас спілкування з нашими спеціалістами відділу досліджень та розробок, та можливості використання в різних галузях, включаючи автомобільну промисловість, будівництво, та інші.

Ми вдячні усім, хто завітав на наш стенд на виставці FAKUMA 2023 та знайшов час обговорити з нами виклики, з якими стикається у своїй діяльності. Ми розраховуємо на подальше плідне співробітництво та нові можливості.

Будь ласка, слідкуйте за нашими оновленнями на сторінках соціальних мереж, а також на нашому сайті, щоб бути в курсі всіх новин та інновацій в сфері полімерних матеріалів від ALLCOMP. 

https://www.instagram.com/allcompltd/
https://www.facebook.com/allcompltd
https://www.linkedin.com/company/allcomp
www.allcomp.com.ua

Ми завжди готові до співпраці та відповіді на всі ваші запитання.

Дякуємо, що долучаєтеся до нашого шляху інновацій та вдосконалення!