Новини

Наша команда ALLCOMP прийняла участь 23-26 травня у виставці PLASTPOL 2023 в Кельце, Польща.

Відома виставка PLASTPOL - це один з найбільших заходів в сфері пластикових матеріалів та технологій, і ми мали честь брати у ній участь.

Протягом декількох захоплюючих днів, виставка PLASTPOL 2023 зібрала велику кількість професіоналів і експертів з пластикової індустрії з усього світу. Наша команда ALLCOMP використала цю унікальну можливість для представлення нашої компанії, продуктів та інновацій.

На нашому виставковому стенді ми запропонували широкий асортимент наших продуктів, включаючи термопластичні еластомери, крейдонаповнені компаунди та інженерні пластики. Ми пишаємося нашими передовими технологіями та високою якістю продукції, які привернули увагу відвідувачів.

Наша команда експертів була на місці, готова ділитися своїми знаннями та досвідом з відвідувачами. Ми проводили цікаві презентації, демонстрували наші продукти в дії та відповідали на питання. Було надзвичайно захоплююче та продуктивне спілкування з нашими клієнтами, партнерами та іншими учасниками виставки.

Участь у виставці PLASTPOL 2023 дала нам можливість зміцнити нашу присутність на ринку, зустріти нових потенційних клієнтів та партнерів, а також показати нашу ангажованість у розробці інноваційних рішень та забезпеченні якості.

Ми дякуємо всім, хто відвідав наш стенд на виставці PLASTPOL.

#PLASTPOL2023 #ALLCOMP #виставка #інновації #бізнес #останнийдень #compounds #compound #tpe #pp #pe #team #exhibition #poland #targikielce #ukraine #innovation #business #share #event #communication #experience #opportunity